Home Er dette fremtidens lagringsmetode ? – Simplivity

Er dette fremtidens lagringsmetode ? – Simplivity

by Forbrukermagasinet
[or_row full_width="stretch_row" video_bg_url="https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM" parallax_speed="1" parallax_background_size="yes" __name="or_row"][or_column width="12/12" __name="or_column"][or_column_text]

Stadig flere snakker om hyperkonvergert infrastruktur fra SimpliVity. Blant annet Digi.no , Finansavisen , CNBC , Forbes og mange mange flere. Men hva er det egentlig for noe og hvorfor bør du som IT sjef eller økonomisk ansvarlig vurdere denne teknologien.

SimpliVity ble etablert allerede i 2009 og er en av pionerene innen Hyperkonvergert infrastruktur.

Selskapet er et av de raskest voksende IT selskaper gjennom tidene og er av FORBES utnevnt som en av 25 selskaper på “Next Billion Startups".

SimpliVity’s visjon er ”Simplify IT”. Dette gjøres ved å erstatte ALLE komponenter under Hypervisoren med standard x86 teknologi og SimpliVity’s unike og patenterte Data Virtualization Platform OmniStack.

SimpliVity har samlet alle basisfunksjoner fra datasenteret i én enhet.

Løsningen kan være fordelt på flere datasentre lokalt som globalt, alle kan administreres fra et og samme administrasjonsgrensesnitt.

SimpliVity’s løsning skalerer fra 1 node og videre. Det er ingen direkte begrensning i hvor mange noder løsningen kan skalere med.

SimpliVity er per i dag eneste leverandør på markedet som tilbyr en komplett hyperkonvergert løsning. Dette inkluderer compute, storage, network switching, replication, backup, restore og DR.

Det er per i dag over 1000 unike kunder som benytter SimpliVity’s løsninger, og mere enn 4000 systemer er i dag i drift.

SimpliVity har i dag et strategisk samarbeid med Cisco og Lenovo. Dette medfører at SimpliVitys løsning i dag kan levers på x86 teknologi fra Cisco og Lenovo i tillegg til sin egen appliance OmniCube.

- Hvor bør du som IT-sjef vurdere dette?
SimpliVity gir følgende HYPERGARANTI på sin løsning:

    •    Hypereffektiv - 90% kapasitets besparelse på tvers av lagring og backup.
    •    Hyperbeskyttet - 60 sekunder eller mindre for backup eller restore av 1TB VM
    •    Hyperenkel - 3 klikk for å gjennomføre backup, restore, kloning eller flytting av en VM
    •    Hyperhåndterbar - 60 sekunder eller mindre for å oppdatere backup regler for 1000 av VMer på tvers av eksterne servere fra en konsoll.
    •    Hypertilgjengelig - Legge til eller fjerne noder uten nede tid

Dette er fremtiden, tror Simplivity.

Simplivity har lansert et knippe garantier eller løfter til kundene sine. Blant annet hevder de 90 prosent kapasitetsbesparing gjennom lagring og backup, samt at det i snitt tar 60 sekunder eller mindre for lokal backup eller gjenoppretting av 1 terabyte VM.

– Norske bedrifter kan ikke fortsette å kjøpe hundrevis av terabyte hver 18. måned. Vi reduserer lagringsbehovet. Spesielt på VMware kan dedupliseringsgraden være veldig stor, sier Cedric Jucker.

I snitt snakker man om en 41:1 behovsreduksjon målt i såkalt dedupliseringsrate globalt, hvis man inkluderer både lagring og backup. Så hevder de at 23 prosent av kundene har en dedupliseringsrate på over 100:1.

- Mye å spare

[/or_column_text][/or_column][/or_row]