Slanking – Ned i vekt på 9 dager

Denne håndboken om slanking heter “Ned i vekt på 9 dager” og avslører en metode om såkallt kaloriskifting. Forfatteren hevder det er en utrolig virkningsfull metode som du kan benytte om og om igjen. Men, stemmer egentlig dette? Forbrukermagasinet gir sin vurdering

Guiden tar utgangspunkt i følgende “kjerneargument”
Når du driver med slanking er det altså antall inntak av kalorier som gjelder. Dersom du tilfører kroppen mindre kalorier enn hva den forbrenner, begynner kroppen å tære på underhudsfett og du vil dermed oppleve å gå ned i vekt og størrelse.

Forbrukermagasinet testet

Diettguiden koster 249 kroner, består av noen få sider med forklaring, noen oppskrifter for å forklare diettgruppene og matgruppe-tabell som lar deg variere og kompenere egne oppskrifter.

Konseptet går i praksis ut på følgende:

■ I ni dager skal du få i deg varierende mat og skifte kalorier. Du behøver IKKE å faste.

■ Du skal skal halvere din posjon av det du normalt spiser til vanlig per måltid

■ Du skal innta 3 måltider om dagen.

Vår testperson Marianne sier følgende etter 9 dager:

Jeg har gått ned 3,5 kg på ni dager, og det er sånn det føles på kroppen også. Klærne sitter litt løsere. Men jeg ser ikke spesielt stor forskjell på før- og etterbildene.

– Vær ops – man kan bli lurt

Ifølge ekspertene Forbrukermagasinet har pratet med er det mange som kan bli lurt første uken. Dette fordi man taper væske og går på et kaloriunderskudd.

De første 2 dagene kan skape en illusjon om at du har gått ned i vekt, men det har du ikke.

Når man faster, vil man tape vann som er bundet i muskulaturen. Bare det kan føre til at du mister centimeter og går ned et par kilo.

Disse kiloene vil komme tilbake så raskt du spiser normalt igjen. Sånn sett kan man bli lurt.

Dette gjelder særlig for diettmetoder hvor man må faste eller benytter vanndrivende piller.

Men, Ikke så dum denne kaloriskiftingen

Med tanke på at guiden “Ned i vekt på 9 dager” ikke inneholder fasting og heller ikke er  basert på lavkalori diett, kan denne guiden faktisk være til hjelp.

Det er ingen tvil om at denne metoden fungerer for de fleste , men man bør benytte guiden som en midlertidig hjelp og inspirasjon slik at man venner seg til et sunnere kosthold i hverdagen.

– Verdt å prøve?

Dersom du er noe overvektig og ikke er aktiv med trening, kan det være verdt å prøve ut denne metoden. Du spiser helt normal kosthold, men på en måte slik at kroppen ikke venner seg til et fast kalori inntak per dag.

Det igjen vil kunne føre til en sunn vektreduksjon fordi du forbrenner mer kalorier enn du inntar.

Selve guiden kan du lese mer om på www.slanking.net

LEAVE A COMMENT