Vi kan hjelpe deg med å finne det riktige bankselskapet, helt gratis.

Du trenger ikke frykte at du kan få et dårlig tilbud fra banken. Eiendomsfinans gjør hele jobben med å innhente tilbud fra flere banker. Erfaringen fra våre kunder bekrefter at tjenesten er god, godt gjennomtenkt og velplanlagt. Den beskytter deg mot store uforutsette utgifter fordi alle våre gode tilbud er kostnadsfritt!


Annonsørinnhold:

Noen ønsker refinansiering av boliglånet for å oppnå bedre rentebetingelser, andre ønsker opplåning på bolig. Kanskje er boligkreditt den beste løsningen for deg? Uansett dine behov, vi hjelper deg å finne et boliglån med lånebetingelsene som passer for deg. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å innhente tilbud på å refinansiere boliglån.

Vi hjelper deg med beregning av hvor mye du kan låne, estimerer verdien på boligen og sammenlikner tilbud fra flere banker når du vurderer å flytte boliglånet.

Gratis tjeneste
Alle våre tjenester er gratis for deg som kunde, fordi Eiendomsfinans honoreres av bankene vi samarbeider med. Tilbudet eller tilbudene vi presenterer for deg, er uforpliktende.

Fast rådgiver:
Personlig oppfølging er nøkkelordet hos Eiendomsfinans. Du får en fast rådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde, slik at vi kan gi deg råd om endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån.

Mange års erfaring
Siden 1993 har Eiendomsfinans hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering.

Eksempel refinansiering:

Fire forskjellige kredittkort med saldo på 50 000 på hver, med effektiv snittrente 22,90% koster ca. 4306,-* hver måned i 10 år. Ved å samle til ett lån på 200 000,- med en snittrente på nom. 14,15% / eff. 15,52%* vil de samme pengene koste deg ca. 3167,- pr mnd i 10 år, eller du kan redusere løpetiden med mer enn fire år.

Totalt over lånenes løpetid på 10 år vil du gjennom å refinansiere spare 136 636,- !
*termingebyr 30,-, etableringsgebyr 900,-.
Ved refinansiering skal løpetiden være lik eller kortere enn den du har i dag, opptil 15 år. Maks løpetid for nye lån er 5 år.
Alle våre tjenester er gratis for deg, da vi blir betalt av bankene som vi samarbeider med. Tilbudene vi presenterer for deg er uforpliktende. Ta kontakt for å finne refinansiering for boliglånet ditt.