Stadig flere er prisbevisste på strømpriser og søker etter “strømleverandør test”. Derfor vil man som strømleverandør lokke med gode “inngangspriser” for å vinne prissammenligning for at du skal bytte strømleverandør.

Strømleverandør test
Strømprisene endres gradvis og strømleverandører lokker ofte med “lokkepris” for å vinne en sammenlignings test. Derfor er det ikke hensiktsmessig å tilby en sammenligningstabell for strømleverandør test.

Forbrukermagasinets tips
De gunstige prisbetingelsene endres ofte gradvis over tid og du bør derfor alltid sjekke umiddelbart etter bindingstid. Dersom det ikke er noen bindingstid anbefaler forbrukermagasinet at du sjekker kvartalsvis.

Hver oppmerksom på at man kun kan bytte strømleverandør og ikke selve eier av nettet. Det betyr at vi må fortsatt betale penger til netteier i tillegg. Hos mange er nettleiekostnaden omtrent lik med kostnaden for forbruk. I og med at netteier eier kablene og infrastrukturen, så er ikke dette noe man enkelt kan bytte, og netteier er derfor i en lite konkurranseutsatt næring.

Få tilbud på strøm fra flere leverandører. 
Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi den laveste strømprisen.

 

 

LEAVE A COMMENT