Vi tester strømavtaler

[or_row full_width=”stretch_row” video_bg_url=”https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM” parallax_speed=”1″ parallax_background_size=”yes” __name=”or_row”][or_column width=”12/12″ __name=”or_column”][or_column_text]

Mange strøm levererandører lokker med gode priser for at du skal bytte strømleverandør. Men de gunstige prisbetingelsene endres gradvis over tid og du bør alltid sjekke umiddelbart etter bindingstid. Dersom det ikke er noen bindingstid anbefaler forbrukermagasinet at du sjekker kvartalsvis.

Hver oppmerksom på at man kun kan bytte strømleverandør, vi må fortsatt betale penger til netteier i tillegg. Hos mange er nettleiekostnaden omtrent lik med kostnaden for forbruk. I og med at netteier eier kablene og infrastrukturen, så er ikke dette noe man enkelt kan bytte, og netteier er derfor i en lite konkurranseutsatt næring.

– Er dette Norges beste strømleverandør?

NorgesEnergi er landets største lavprisaktør. De har spesialisert seg på rimelig kraftforsyning, og leverer billig strøm over hele landet. Blant nærmere 100 strømleverandører, er NorgesEnergi det foretrukne valget blant folk som bytter strømleverandør.

Undersøkelser fra TNS Gallup viser at de fleste som bytter strømleverandør, bytter til Norgesenergi!

Strømleverandør: Norgesenergi Nettside:  Norgesenergi.no

[/or_column_text][or_raw_code code=”PGEgaHJlZj0iaHR0cHM6Ly9hcGkubmV0YjExLmNvbS9jLz9pZD04OTQyNSZjZD0yMTM0NSIgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsiPjxpbWcgc3JjPSJodHRwczovL2FwaS5uZXRiMTEuY29tL2IvP2lkPTg5NDI1JmNkPTIxMzQ1IiBib3JkZXI9IjAiPjwvYT4=” __name=”or_raw_code” css=”or-css-3989|margin-top: 53px;”][or_column_text css=”or-css-469542|margin-top: 65px;”]

– Spotpris avtaler er også et godt alternativ

Innkjøpsprisen, eller spotprisen, er det Agva og alle andre kraftselskaper kjøper inn strømmen for til enhver tid. Spotprisen endrer seg daglig, og det har ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den rimeligste avtaleformen de siste 10 år. Alt du trenger å være opptatt er at strømleverandøren er prisledende, derfor bør du sjekke ved jevne mellomrom.

Agva Kraft.

– Prisledende

– Påslag pr kWt: 0,00 øre

– 100 % fornybar energi

– Ingen bindingstid

Nettside:  www.agva.no

[/or_column_text][/or_column][/or_row]

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT