Samle smålån og dyre kreditter gir deg flere fordeler enn kun besparelser

Betalt annonsebilag:

Å samle smålån og dyre kreditter gir deg flere fordeler enn kun besparelser. Du får en ryddig oversikt over regningene dine, mindre utgifter og bedre muligheter hos bankene i forhold til andre lån. Det å samle dyre smålån kan fort gi deg en romsligere økonomi slik at du kan nedbetale raskere.

Dersom du har flere smålån eller kredittkortgjeld i dag, er det ingen tvil om hva du bør gjøre: Du kan spare mange tusen på å samle dyre smålån. 

Det du gjør er å innhente informasjon fra Gjeldsregisteret, innsyn i egne opplysninger, hvor du får en total oversikt over hvilke dyre smålån du har. Så legger du sammen disse forskjellige kredittene og søker om ett forbrukslån. 

Vi innhenter tilbud for deg på refinansiering. Renten er ofte lavere, opp mot 10% lavere enn renten på kredittkort. I tillegg får du færre regninger å forholde deg til, og du kan i tillegg spare en god del på alle termingebyrene smålånene ofte har.

Om Eiendomsfinans AS

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner lånevilkår og betingelser på kundens vegne. For oss er det svært viktig at både kunde og bank er fornøyde med hverandre, noe som resulterer i gode løsninger for begge parter. Våre tjenester er gratis for deg som kunde! Her kan du lese om våre tjenester innenfor refinansiering

Her kan du lese mer om å samle smålån

Låneeksempel pr 1. des 2021:
Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år,
kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-