Home Betalt innholdsannonse KIWA tilbyr en av landets mest populære etterutdanninger i HMS.

KIWA tilbyr en av landets mest populære etterutdanninger i HMS.

by Forbrukermagasinet
Kursene våre passer for ledere, verneombud og Amu-representanter, men også for deg som har ansvar og oppgaver knyttet til det systematiske HMS-arbeidet i din bedrift.

Annonsørinnhold:

Våre kurs er utviklet for ledere, verneombud og AMU-representanter, samt deg som har ansvar for det systematiske HMS-arbeidet i din virksomhet.

Du vil få en bred forståelse for HMS og dets viktige rolle, samt lære om de beste praksisene og metodene for å implementere et effektivt og ansvarlig HMS-arbeid.

Våre erfarne instruktører vil gi deg en dypere forståelse for HMS og hvordan du kan bidra til en sikker, sunn og miljøvennlig arbeidsplass.

Du vil også få muligheten til å knytte nettverk med andre ledere og beslutningstagere innen HMS, noe som vil styrke din posisjon som en ekspert innen feltet.

Andre populære kurs som KIWA tilbyr:

Miljøsertifisering: Miljøsertifisering er en prosess der en organisasjon kan bevise at den oppfyller bestemte miljøstandarder ved å bli sertifisert av en uavhengig organisasjon. Sertifiseringen viser at virksomheten tar miljøansvar og jobber systematisk med å redusere sitt miljøavtrykk.

FROSIO:
FROSIO er en organisasjon som tilbyr sertifiseringsordninger for malings- og overflatebehandlingsarbeid. FROSIO sertifiserer både personer og virksomheter innen bransjen. Sertifiseringen viser kompetanse og kvalitet, og gir kundene trygghet for at arbeidet blir utført på en sikker og effektiv måte.

ISO-sertifisering:
ISO-sertifisering er en internasjonal sertifiseringsprosess der en virksomhet beviser at den oppfyller bestemte standarder for kvalitet, miljø, sikkerhet og sosial ansvar.

ISO-sertifisering viser at en virksomhet har et systematisk og kontinuerlig fokus på forbedring, og at deres produkter og tjenester er av høy kvalitet.

Kiwa er et av verdens ledende TIC-selskap og leverer tjenester innen testinginspeksjon og sertifisering. I tillegg arrangerer vi en mengde kurs, både åpne og bedriftsinterne. Dette gjør vi innenfor en rekke markedssegmenter, fra bygg og anlegg, olje og gass, infrastruktur og energiforsyning til drikkevann, mat, dyrefôr og landbruk. Vi har i en årrekke bistått bedrifter med å forbedre seg og sine produkter og tjenester. Kiwa har ressursene og kunnskapen som skal til for å levere deg og din bedrift de beste tjenestene, samlet fra en og samme leverandør. Våre kunder varierer fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale konsern. Med tverrfaglig kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og prosjekter i inn- og utland sørger vi for at våre kunder møter krav og forventninger med fokus på kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet. Vi betjener kunder innenfor produksjons- og prosessindustri, offentlige og private institusjoner, myndigheter og internasjonale selskap fra 100 kontorer verden over.
Kiwa har over 10000 ansatte i 40 land, hovedsakelig i Europa, Asia, Amerika og Oceania. Siden 2021 har vi vært en del av SHV-familien av selskaper. Globalt sysselsetter SHV 55 000 mennesker.

Anbefalte lenker: