Home Betalt innhold | Annonse Hos Klima Nor kan vi tilby egenproduserte spirorør i galvanisert stål

Hos Klima Nor kan vi tilby egenproduserte spirorør i galvanisert stål

by

Annonsørinnhold:


Hos Klima Nor kan vi tilby egenproduserte spriorør i galvanisert stål, dette er ventilasjonsrør av meget god kvalitet. Med vår spiromaskin lages det ventilasjonsrør i alle dimensjoner fra Ø80 til Ø1250.


I tillegg til produksjon av spirorør har Klima Nor alt som trengs av ventilasjonsdeler, dette importeres fra våre leverandører i Polen og Sverige.


Ventilasjonsrør

Spirorørene blir produsert i våre standard lengder på 1,15 m, 2,4 m og 3 m, lengdene på 1,15 m produserer vi i dimensjonene Ø100, Ø125 og Ø160. Vi kan også ta imot bestilling på spesiallengder ved behov, i tillegg er det også mulig å bestille spirorør i dimensjonen Ø63.


Ventilasjonsdeler

I Klima Nors lagerlokaler i Brummuddal har vi ventilasjonsdeler i alle dimensjoner av bend, kortbend, nippel, langnippel, muffe, overganger, innløpsrør, påstikk, t-rør, nettingrist og endelokk.

 

Et godt ventilasjonsanlegg er helt avgjørende for et godt inneklima, vi i Klima Nor får gode tilbakemeldinger på at våre leveranser bidrar til nettopp dette. En rekke produksjonslokaler, varehus, hoteller, skoler og kontorlokaler i Innlandet er utstyrt med spirorør og ventilasjonsdeler fra Klima Nor. 
Om Klima Nor

Klima Nor AS er blant annet produsent av spirorør og fører varer innen

gardintrapp, arbeidsklær og verktøy.


Klima Nor AS tilbyr verktøy fra Bahco og Makita slik som

Makita drill og har forøvrig et bredt sortiment innen Makita batteriverktøy