Alle som opptatt av design vet at farger og valg av gardiner kan snu om hvilket som helst rom til noe helt nytt og skape en helt ny helhetsopplevelse.

Marianne ønsket en ny energi i sitt hjem og tenkte at nå er det på tide å bytte til nye gardiner.
Hun forteller at hun hadde vært rundt på ulike kjøpesentre og sjekket litt på nettbutikker for inspirasjon.

En venninne av Marianne fortalte om en nettbutikk hun hadde vært innom og at hun hadde spart særdeles mye på å kjøpe den der sammenlignet med en gardin hun hadde sett tidligere på kjøpesenteret der hun bodde.

Både design og følelsen du får av å ta på gardinene vitner om super kvalitet og i praksis ser hun
ikke forskjell på den hun kjøpte sammenlignet med den dyrere modellen på kjøpesenteret.

Marianne liker klassisk design, god kvalitet og betaler gjerne ekstra for å få akkuratt den kvaliteten
hun drømmer om. Derfor var hun først litt skeptisk når hun oppdaget at hun kunne spare noen tusenlapper sammenlignet med hva hun hadde sett i en kvalitetsbutikk.

Annonse:
Gardiner online

Gardinshoppen.no tilbyr kundene Norges billigste gardiner. Du finner ikke billigere gardiner – hverken i en alminnelig butikk eller i en annen webshop. Gardinshoppen.no ønsker å være Norges billigste og derfor har de prisgaranti på alle deres produkter. I tillegg gir de 5% mer i rabatt, om du finner gardiner som er billigere enn deres. Fullstendig fornøyd eller pengene tilbake.

Norges billigste gardiner:
Nettbutikken tilbyr kundene Norges billigste gardiner. Du finner ikke billigere gardiner – hverken i en alminnelig butikk eller i en annen webshop. Gardinshoppen.no ønsker å være Norges billigste og derfor har de prisgaranti på alle deres produkter. I tillegg gir de 5% mer i rabatt, om du finner gardiner som er billigere enn deres.
Fullstendig fornøyd eller pengene tilbake.

Oppmåling og garanti mot evt. feilmåling.
Du finner egne guides på hjemmesiden for hvordan du tar mål, men skulle kunden måle feil, betaler nettbutikken feilkostnadene for deg.

Gratis fargeprøver
Før kunden kjøper nye gardiner, er det naturligvis også mulig å bestille gratis fargeprøver, disse blir sendt avsted samme dag.

Stort utvalg av gardiner
Du finner et stort utvalg av produkter og hundrevis av fargemuligheter og forskjellige mønster. Målet er hele tiden å følge med på trender og sørge for at utvalget er stort og bredt innen alle typer gardiner.

Klikk her for å få gardiner av beste kvalitet eller
Bestill gratis fargeprøver før du kjøper Norges billigste gardiner

Hvordan ta mål av gardinene?

Bruk alltid målebånd i stål eller en tommestokk for å få nøyaktige mål. Husk å ta kontrollmål flere steder, da sikrer du at målingen faktisk blir riktig. Merk at ikke kun gamle hus, men også nye hus kan være noe skjeve.

  • Målebånd(metall): brukes ved karm, tak til gulv, vegg til vegg og nisje måling.
  • Tommestokk: brukes ved karm måling.

Start med å ta kontrollmål av bredden øverst, deretter midten og til slutt nederst i vinduet.
Husk også å måle høyden på høyre og venstre side. Dersom det er forskjell på alle målene, skal kun det minste målet oppgis. Ikke glem å ta hensyn til håndtak, skyggelister og hvordan vinduet vil bli åpnet for å sikre at gardinene passer.

30/08/2017

LEAVE A COMMENT