Binary Options – Kjøp / Selg

[or_row full_width=”stretch_row” video_bg_url=”https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM” parallax_speed=”1″ parallax_background_size=”yes” __name=”or_row”][or_column width=”12/12″ __name=”or_column”][or_column_text]

Forbrukermagasinet har i lengre tid testet ulike tjenester med såkallt “Binary Options”. Er dette svaret på “gull og grønne skoger” ? – Her er vår erfaring….

La oss si det med det samme. Finanseksperter vi snakket med, ville ikke la seg intervjue og sa at om det i det hele tatt er lønnsomt , så er det ihvertall med god posjon risiko. Høyrisiko er vel å underdrive , var det til og med en som sa.

Men, forbrukermagasinet hadde bestemt seg for å teste og kontaktet 3 ulike leverandører med sine såkallte trading plattformer.

Det tok ikke mange minutter fra man hadde registrert seg til en “rådgiver” fra selskapet tok kontakt.

Vi driver ikke med gambling , vi “trader” sa rådgiverne

De har ikke lov å utføre salg og kjøp på vegne av deg, men de kan gi såkallte “signaler” basert på nyheter i media.

Dette kan være signaler som forteller at for eksempel Apple kvartalsrapport er som forventet , bedre eller dårligere. Basert på dette kan man gjennomføre kontrollerte handlinger , uten å gamble – hevder rådgiverne.

Andre tjenester vi fulgte hadde til og med et verktøy hvor man kunne “kopiere” fra de beste “tradere” , dersom de solgte, kjøpte osv. Kunne du bare følge eksakt deres mønster.

– Men, fungerer det ?

Forbrukermagasinet deltok i ekslusive grupper via skype og man fikk toppenes eksperter til å gi deg “live signals” .  For å kunne være med her, måtte man inn med minst 10.000 NOK. Da fikk man tilgang til mer erfarne rådgivere. Vi skulle investere i aksjer, valuta kurs, olje , gull osv…

Når grafen er som lavest , klikker du kjøp… følg med, følg med og gi det maks 5 minutter

Halvparten i skype gruppen jublet , den andre halvparten hadde trykket på “feil tid”

Kanskje det skyldtes nybegynner feil ?

Etter noen måneder så vi at det samme skjedde om og om igjen,  gjennomsnitt 50% tap eller vinn.
I lengden? Selv gikk vi noenlunde “break even” men vi kjenner også til saker hvor man har solgt hus og hjem.

Konklusjon:

Forbrukermagasinet opplever “binary options” som gambling på en mer sofistikert måte. Alle drømmer om å kunne tjene kjappe kroner på aksjemarkedet, daytrader osv.

Fornuftig daytrading er mulig, men vi fraråder “binary options”

[/or_column_text][/or_column][/or_row]

LEAVE A COMMENT